top of page

Onze Diensten

CDG Services is een onderneming van menselijke grootte die zich aan Uw situatie aanpast, en die flexibel en rigoureus aan Uw wensen tegemoet komt. Steeds luisterend naar Uw verwachtingen, stellen we dag na dag alles in het werk om U een hoog kwalitatief niveau te blijven aanbieden; Uw tevredenheid is dan ook onze voornaamste drijfveer.
 
We bieden U een volledig gamma aan diensten, aangepast aan Uw noden :
Schoonmaak van kantoren


CDG Services neemt de dagelijkse of periodieke schoonmaak van Uw kantoren op in funktie van Uw behoeften, met in begrip van vloeren, meubilair, onthalen, keukens, gezamenlijke ruimtes, etc. We stellen U tevens onze diensten van schoonmaak van informatica materiaal, ruitenwasserij, schoonmaak van parkings, schoonmaak van drempels ; voor meer informatie, contacteer uw CDG Services raadgever.

 

 

Schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes in gebouwen
 

CDG Services helpt U uw onroerend goed te beschermen door het onderhoud van uw gemeenschappelijke ruimtes : inkomhallen, overlopen, trappenhuizen, gangen, garages, liften, trottoirs, etc. – in een perfect propere staat. U bepaalt de frequentie met Uw CDG Services raadgever; U geniet tevens van een volledig gamma aan bijkomende diensten ‘à la carte’, in funktie van Uw noden. Een gespecialiseerde dienst van schoonmaak in het kader van het einde van een huurcontract is tevens beschikbaar voor mede-eigenaars. Voor meer informatie, contacteer uw CDG Services raadgever.

 

 

Schoonmaak in het kader van een einde van huurcontract

 

U bent huurder of eigenaar van een onroerend goed, Uw huurcontract komt ten einde, en U wenst Uw bezoek in het kader van de plaatsbeschrijving van uittreding zo goed mogelijk voor te bereiden; CDG Services kan voor U deze specifieke en grondige schoonmaak op zich nemen. Naast de schoonmaak van de vloeren, van sanitairs, van keukens en leefruimtes, bieden we een bijzondere zorgvuldige schoonmaak van ruiten en houtwerk, van lampen en schakelaars, afzuigkappen, radiators, etc. Contacteer hiervoor uw CDG Services raadgever voor een bestek op maat, we verbinden ons om U deze binnen de kortste termijn te bezorgen.

 

 

Ruitenwasserij

 

CDG Services beschikt over het aangepaste materiaal, en over personeelsleden met de nodige kwalificaties voor het reinigen van alle ruiten, binnen of buiten, gemakkelijk of moeilijker van toegang. Deze dienst kan uitgevoerd worden op aanvraag, of op regelmatige tijdstippen op basis van een onderhoudscontract. Contacteer uw CDG Services raadgever voor een bestek op maat.

 

 

Schoonmaak van parkings

 

CDG Services kan de punctuele of regelmatige schoonmaak van Uw parkings verzorgen. Contacteer uw CDG Services raadgever voor een bestek op maat.

Contacteer ons

voor een afspraak, we maken graag op heel korte termijn een gratis en vrijblijvend bestek op.  

+32 474 311 638
bottom of page